Свържете се с Уеб СтартБизнес услугиРегистрация на домейн

Регистрация на домейн

Интернет Домейнът (например: www.moiatbiznes.com) е много важна част от Вашето професионално интернет присъствие. Той е адресът на Вашия сайт. Домейнът трябва да е лесен за запомняне, за да могат Вашите клиенти бързо да намират сайта Ви, дори по памет.

Мислите, че всички хубави имена са вече заети? Част от справянето с този проблем е използването на правилните инструменти. В уеб дизайн студио Уеб Старт ние използваме техники, които ни позволяват да открием свободни имена, които са комуникативни, запомнящи се и разбира се - лесни за брандиране.

Ако сега започвате нов сайт - консултирайте се с нас, преди да изберете своят Интернет домейн. Ние ще Ви помогнем да го изберете и ще го запазим за Вас! В реалния свят локацията на офиса е предимство. Във виртуалния свят домейнът е Вашата локация!Създаване на съдържание

Създаване на съдържание

Когато създаваме текст за Вашият сайт, ние се стремим да постигнем хармония между удобство за четене, възприятие и индексация в търсачките. Ние ще създадем изчистен, гладък текст, който в същото време ще отговаря и на високите изисквания на търсещите машини като специфични ключови думи и ограничения в броя на символите.

Също така ще Ви помогнем със създаването на текст за платени онлайн реклами, които привличат вниманието и водят посетители на Вашия сайт.

Обадете ни се, за да Ви опознаем и да напишем текста за Вашия сайт.
Хостинг

Хостинг

Като доставчик на пълна гама услуги ние знаем, че уеб хостингът е важна част от проекта. Спестете си главоболията и позволете на Уеб Старт да управлява вашият хостинг и да се занимава с техническата поддръжка.

Нашите сървъри са разположени в датацентър с контол на достъпа, който разполага с няколкократно подсигурена интернет връзка и електрическо захранване. С нас Вие ще можете да разчитате на адекватно обслужване и гаранция, че сайтът Ви ще е винаги достъпен.

Хостингът на Вашия уеб сайт и бизнес e-mail кутии е с осигурена поддръжка. Ние ще осигурим правилната конфигурация на Вашия сайт на сървъра. Също така ще получите и предварително конфигурирани пощенски кутии, които ще улеснят вашата бизнес кореспонденция.Фотосесия

Фотосесия

Като доставчик на пълен пакет услуги, ние също така Ви предлагаме да заснемем всеки обект, който ще е необходим за сайта. Наш фотограф с професионална техника ще избере най-подходящият ъгъл за заснемане на Вашия офис, магазин или продукт.

Не подценявайте снимките за сайта си. Качествените фотографии са изключително важни за общото впечатление, което сайта оставя у посетителя.
Мултимедийни презентации

Мултимедийни презентации

В бизнесът продажбите са най-важни - продават се продукти, качества и идеи. Когато се нуждаете от бизнес презентация, най-важното е тя да бъде фокусирана и ефективна. Мултимедийните презентации са идеален инструмент за представяне на корпоративната идентичност, философия и ценности. Свържете се с нас, за да изготвим презентация, която е съобразена с изискванията на Вашата организация и аудиторията, към която е насочена.Оптимизация на продажбите

Оптимизация на продажбите

Уеб Старт ООД разполага с капацитета да увеличи продажбите в организацията Ви. Имаме опит в консултирането на компании, при подобряване на продажбения процес, организацията и структурата на продажбите, квалификацията и мотивацията на продавачите.

Услугата "подбор на продавачи" е в помощ на всяка организация, която се нуждае от мотивирани и успешни търговски представители.

Ние ще подготвим и въведем най-добрите процеси за продажба, съобразно Вашите продукти и услуги. Обучението на продавачите протича според спецификата на предлаганите от фирмата продукти и услуги.

Ние ще Ви помогнем да планирате резултатите на Вашия отдел продажби, както и да определите персоналните цели на всеки продавач. Освен това ще Ви препоръчаме подходящи схеми за заплащане и бонуси за персонала на база на анализ на организацията и пазара.


Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.