Свържете се с Уеб СтартЛого Дизайн


Лого Дизайн и Брандиране

Логото е лицето на бизнеса


Фирменото лого е екипът Ви и цялата Ви дейност и представлява всичко, което Вие искате да бъде Вашата компания. То трябва да бъде отпечатък на емоцията във Вашия бизнес, познаваемо и бързо запомнящо се, но и уникално. Всеки бизнес трябва да има свое лого.

Предимства на фирменото лого


› Помага да се разграничите от конкуренцията. Онлайн брандиране. Може да има и други фирми с подобно име, но уникалното лого ще Ви разграничи от тях. 

› Дава лице на Вашия продукт или услуга. Уеб идентичност. Помислете за момент за някоя известна марка като Coca Cola, McDonalds или Nike. Щяха ли те да са същите, ако нямаха своето лого?

› Създава търговска идентичност. Клиентите не винаго могат да запомнят името на фирмата, но когато името е в комбинация с графичен знак, то е много по-запомнящо се и разграничимо. Логото е важна част от брандирането на сайта и уеб идентичността.

Дизайн и изработка на лого


След като Ви опознаем, ние ще работим с Вас за да оформим най-добрата графична репрезентация на Вашата визия и да създадем уникален лого дизайн, който ще представлява бизнеса Ви, не само в уеб сайта, но и на всички фирмени каталози, бланки, брошури и други рекламни материали. 

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Представете си, че подавате новата си визитна картичка на клиент или доставчик, а той възкликва "Страхотна визитка!". Логото е вашето лице пред света. Целта му е постигната, когато първото впечатление е положително. Логото, което ние ще изработим ще е не само креативно, то ще остави своя отпечатък в цялостната визия на бизнеса и ще се запомни от клиентите.
Уеб Старт разполага с професионални графични лого дизайнери, които имат опит в изработката на фирмено лого и цялостна корпоративна идентичност. Вие ще имате директна връзка по телефона с нашите лого дизайнери. Логата, които създаваме са уникални. Никога не използваме готови елементи или темплейти. Уеб и лого дизайн от Уеб Старт.