Свържете се с Уеб СтартОнлайн Магазин

Изработка на онлайн магазинИзработка онлайн магазин

Уникален онлайн магазин с количка за пазаруване


Да създадеш своя онлайн магазин може да бъде непосилна задача, ако не наемеш подходящите хора да свършат тази работа. Ние ще изработим интернет е-магазин, който ще улесни работата Ви и ще Ви позволи да се концентрирате върху продажбите, вместо да губите времето си в работа над уеб сайта.

Примерна функционалност


» Продуктов каталог с административен панел за управление на съдържанието
» Възможност за приемане на поръчки онлайн по всяко време на денонощието
» Система за следене и изпълнение на поръчките
» Възможност за добавяне на допълнителни модули и функционалност
» Количка за пазаруване, която калкулира цената и крайната сума на поръчаните продукти (вкл. цена за доставка)
» Онлайн транзакции, плащане през Интернет
» Различни нива на достъп и възможност за отстъпки

Примерна система за Интернет пазаруване


» Разглеждане и/ли търсене на продукти - Позволява на посетителите на уеб сайта да разглеждат категории и подкатегории продукти и да получават конкретна информация за даден продукт.
» Количка за пазаруване - Посетителите на сайта могат да добавят продукти в количката за пазаруване. При финализиране на поръчката всички избрани продукти се появяват и се калкулира общата цена. При поръчка продуктите и цената се изпращат за изпълнение към търговеца и съответните системи за разплащания.
» Вход в онлайн магазина - Всеки потребител има възможност да редактира своите лични данни и те да бъдат запомнени при последваща покупка.
» Продукти в промоция - Дава се възможност за промоционални продукти с намалена цена или специални оферти на челната страница на интернет магазина.

Примерна административна система на електронен магазин


» Административен панел, защитен с парола.
» Управление на категориите и подкатегориите продукти в магазина чрез уеб базиран панел.
» Неограничен брой категории и подкатегории на магазина
» Неограничен брой продукти във всяка категория.
» Сортиране на продуктите по различни критерии.
» Филтриране на продуктите по различни критерии.
» Управление на продуктите - добавяне, редакция, изтриване на информация, снимка (или снимкова галерия за всеки), цена, разновидности, PDF каталози и т.н.
» Добавяне на продукти в секция "Препоръчани", "Най-продавани", "Промоция" и т.н.

Оптимизация за търсачките на интернет магазина (SEO)


Онлайн магазинът ще бъде програмиран така, че да дава възможност на търсещите машини да индексират изцяло съдържанието му и предлаганите продукти да са лесно откриваеми в Google, Yahoo и др. Нашата практика показва, че продуктите на нашите клиенти се появяват на първа страница в търсачките.

»Разгледай онлайн магазини в нашето портфолиоКонтакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Изработка на онлайн магазин от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Нашата страст е да създаваме успешен бизнес онлайн. Нашият подход при изработката на онлайн магазин се различава от повечето други уеб дизайн фирми. Инструментите и технологиите, които използваме при изграждането на онлайн магазина не са всичко. Всеки проект, който осъществяваме може да бъде оценен от бизнес гледна точка - по-голяма възвръщаемост на инвестицията, по-големи приходи и повече трафик.
Прецизни, ефективни и привлекателни онлайн магазини, които продават. Всеки електронен магазин иска да продава, но само някои са успешни. Ние сме експертите, които ще увеличат трафика, престоя на сайта, конверсията на посетителите в купувачи и лоялността им. Независимо дали изграждате нов онлайн магазин или искате да подобрите вече изграсвн онлайн бизнес - ние можем да помогнем. Уеб Старт ще изработи вашия уникален онлайн магазин.