Свържете се с Уеб Старт


Уебстарт ООД

Пакет ВИЗИТКА

Бързо и лесно осъществете присъствието на Вашата фирма в Интернет с услугата Онлайн Визитка. Подходяща за новосъздадени фирми и организации, които тепърва се налагат в уеб пространството и полагат основите на своето онлайн брандиране. С помощта на нашия екип Вие ще получите уеб сайт на Вашата фирма с минимална инвестиция на време и ресурси.

Максимално улеснение за Вас – Уеб Старт се заема с проекта изцяло, като осигурява хостинг, e-mail кутии и регистрация на уеб домейн за Вашата Онлайн Визитка.

Възможност за добавяне на допълнителни модули и разширяване на сайта, при нужда и разрастване на Вашият бизнес. Безпроблемно преминаване към следващите пакети.


Пакет Визитка от Уеб Старт

Пакет ВИЗИТКА

Детайли

Mесечна такса при предплащане за 1 година с ДДС:

29,00 лв.

Месечна такса при ежемесечно плащане с ДДС:

34,80 лв

Инсталационна такса с ДДС:

238,80 лв.

Уеб дизайн и изработка на сайт

Уеб дизайн консултации

Анализ на дейността на фирмата, възможностите за представяне, конкурентната среда и изготвяне на детайлен план за развитие на сайта.

Включено в пакета

Избор на уеб дизайн

Избор на визия от пет различни шаблона, подбрани и предложени от нашите специалисти специално за Вашият бизнес.

Включено в пакета

Брой страници

Лесен за навигация и интуитивен сайт, даващ информация в максимално достъпен формат: Начало, За Нас, Услуги и Контакти

до 4

Брой графични изображения в сайта

Брой на снимките и графиките, които могат да бъдат включени в сайта.

до 10

Форма за контакти

Формата за контакти дава възможност на посетителите да Ви изпратят съобщение директно от сайта.

Не е включено

Карта на населеното място и офиса

Помага на Вашите клиенти да се ориентират и да намерят Вашия офис по-лесно.

Включено в пакета

Поддръжка на сайта

Собствен домейн (.com, .net, .org, .info)

Домейнът е адресът на Вашия бизнес в интернет. Ние ще Ви помогнем когато избирате своя домейн. Вашето име вече е заето? Чрез инструментите и опита с които разполагаме, ние ще прегледаме възможностите и ще Ви предложим нещо запомнящо се, комуникативно и подходящо за брандиране.

Включено в пакета

Актуализации по сайта

Бизнесът се развива и сайтът има нужда от актуализация. Ние знаем това и сме готови да актуализираме Вашия уеб сайт в най-кратки срокове.

до 1 ч/мес

Уеб хостинг

Уеб хостингът е важна част от проекта. Спестете си главоболията и позволете на Уеб Старт да управлява вашият хостинг и да се занимава с техническата поддръжка. С нас вие ще можете да разчитате на адекватно обслужване и гаранция, че сайтът Ви ще е винаги достъпен.

Включено в пакета

E-mail кутии

Предлаганите бизнес пощенски кутии отговарят на всички съвременни изисквания - съвпадащ домейн (напр. office@moiatbiznes.com), както и WebMail, POP3 и IMAP поддръжка.

до 2 бр

Статистика за посещенията на сайта

Чрез статистиката, която получавате, Вие ще можете да анализирате ефекта на сайта върху Вашия бизнес и да преценявате ефективността на маркетинговите си кампании.

Включено в пакета

Уеб сайт маркетинг и SEO услуги. Google оптимизация

Добавяне в български търсачки

След приключване на дизайна ние ще добавим адресът и описание на сайта Ви в най-посещаваните български търсачки за да могат да Ви откриват.

Включено в пакета

Добавяне в международни търсачки

След приключване на дизайна ние ще добавим адресът и описание на сайта Ви в най-посещаваните международни интернет търсачки.

Включено в пакета

Добавяне в български портали

Ние ще добавим Вашия сайт в български интернет каталози, като по този начин ще увеличим посещаемостта на сайта.

Не е включено

Добавяне в международни портали

Добавянето в световните бизнес каталози подпомага лесното откриване на Вашия сайт от търсачките.

Не е включено

Добаявяне на meta-tags

Meta-tags са специални кодове в сайта, които помагат на търсещите машини като Google да индексират по-добре уеб сайта. SEO оптимизация.

Включено в пакета

SEO консултации

Ние знаем, че посетителите са най-важни, защото те са Вашите клиенти. С помощта на Уеб Старт Вие ще бъдете на гребена на вълната и ще можете да се възползвате от последните новости, свързани със SEO оптимизацията на сайта за по-добра видимост в търсачките.

Включено в пакета

Анализ на съдържанието

След като ни предоставите своето съдържание, ние ще анализираме текста за подходящите ключови думи и ще го оптимизираме с оглед на търсещите машини.

Не е включено

Оптимизация за търсачките (SEO)

Оптимизацията за търсачките (SEO) е често пренебрегван процес, който включва много елементи. Именно от тези дейности зависи на кое място ще се появява Вашия сайт в Google за определени ключови думи. Оставете това на нас и скоро ще се радвате на висока посещаемост на сайта си.

Не е включено

Управление на Pay-per-click кампании

Независимо от оптимизацията на сайта, Google позволява на бизнеса да се рекламира срещу заплащане. Свържете се с нас и ние ще обсъдим с Вас, най-подходящата кампания за Вашия бизнес.

Включено в пакета

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.