Свържете се с Уеб СтартУеб дизайн цени | Цена за изработка на сайт


Нашата цел е да предложим разумни цени на уеб дизайн услуги, които отговарят на основните нужди на малкия и среден бизнес. Затова разработихме базови пакети, към които може да се добавя допълнителна функционалност в зависимост от конкретните нужди. Моля разгледайте пакетите, а ако смятате, че Вашият проект се нуждае от допълнителни функции и уеб програмиране, моля преминете към страницата за запитване за цена на сайт.


Изработка на сайт - пакет ВИЗИТКА


Бързо и лесно осъществете присъствието на Вашата фирма в Интернет с услугата Онлайн Визитка. Подходяща за новосъздадени фирми и организации, които тепърва се налагат в уеб пространството и полагат основите на своето онлайн брандиране. С помощта на нашия екип Вие ще получите уеб сайт на Вашата фирма с минимална инвестиция на време и ресурси.

» цени от 29 лв/месец с включен ДДС (след първоначална еднократна такса)
Изработка на сайт - пакет БИЗНЕС


Уникален дизайн, оптимизация за търсачките (SEO) и възможност за добавяне на динамични функционалности като електронен каталог, правят това решение подходящо за фирмата, залагаща на онлайн присъствието като силен метод на реклама и презентиране. Уеб сайтът, който ще получите, ще отговаря на нуждите на Вашият бизнес и на Вашата представа за това как да презентирате Вашата фирма в интернет.

» цени от 69 лв/месец с включен ДДС (без първоначална такса)
Изработка на сайт - пакет БИЗНЕС+


Максимално подробен и уникално създаден уеб сайт, който покрива нуждите и на фирмите с най-високи изисквания. Подходящ за бизнес, който се разраства и иска изключително онлайн присъствие и подчертано брандиране, тази услуга включва мултиезичен сайт с най-високото ниво на поддръжка и оптимизация.

» цени от 82 лв/месец без ДДС (без първоначална такса)
Цена за изработка на динамичен сайт


Много често бизнесът се нуждае от по-комплексно решение. Такива могат да бъдат онлайн каталози, системи за управление на съдържанието, онлайн магазин, Flash базирани сайтове и др.

От какво зависи цената на сайта?

Всеки уеб дизайн проект е уникален и затова необходимото време и енергия, които са необходими за завършването му са различни.

Елементи, които влияят на цената на сайта:

» Сложност на графичния дизайн
» Брой страници
» Flash елементи
» Javascript елементи
» Форми за запитване
» Система за публикуване на новини
» Система за управление на съдържанието
» Продуктов каталог
» Онлайн магазин
» База данни и уеб програмиране
» Потребителски нива на достъп
» Оптимизация за търсачки (SEO)
» Други

Как да разбера цената за изработка на моя сайт?

Ако желаете да научите колко би струвал уеб дизайнът и изработката на Вашия сайт - свържете се с нас. Наш специалист ще разговаря с Вас и при необходимост ще се срещне с Вас лично и ще анализира нуждите на Вашия бизнес. Цената на сайта, която ще получите ще включва опциите, които са Ви необходими, както и цената за актуализация и поддръжка на сайта.

» Запитване за цена за изработка и поддръжка на сайтКонтакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.