Контакти


началопортфолио > Градински Онлайн Магазин Ботаника


Градински Онлайн Магазин Ботаника


Джи Би Ем Комерс ЕООД е лидер на пазара на градински продукти, предлагайки голямо разнообразие от семена за цветя, подправки и зеленчуци, тревни смески, торове, торфени смески, луковици, градински ръкавици и други. Фирмата беше разработила своя дистрибуторска мрежа и предлагаше продуктите си както в големите търговски вериги – Мосю Бриколаж, Практикер, Метро Кеш енд Кери, Карфур, Кауфланд, Фантастико, така и в различни цветарски магазини и градински и селскостопански центрове.

Ние разгледахме продуктовата гама на фирмата, както и конкуренцията в онлайн пространството за този бранш и съвместно с нашите клиенти от Джи Би Ем Комерс, разработихме онлайн магазин, който да е привлекателен за клиентите, съобразен с техните нужди и най-важното – успешен за бизнеса. Освен стандартните за оналйн магазин модули, в сайта бяха интегрирани редица функционалности, като автоматичен калкулатор за цена доставка според тарифите на Спиди АД, различни известявания за поръчки, производители с различни брандове и др. Чрез онлайн маркетингът и прилагането на различни СЕО техники, сайтът бързо набира популярност и излиза на първите места в Google за редица продукти, свързани с дейността на фирмата.


Градински Онлайн Магазин Ботаника

Клиент:
Джи Би Ем Комерс ЕООД

URL:
www.botanika.bg

Година на завършване:
2009

Етикети:
Онлайн магазин, Търговия, Уеб дизайн, Уеб програмиране
Препоръка от клиента


“С удоволствие препоръчвам работата на "Уеб Старт" ООД на всеки, който има нужда от изработка и дизайн на уеб продукти и софтуер. Фирмата изработи за нас един изключително успешен онлайн магазин, който надмина моите очаквания.”

Боряна Вутова
Управител на Джи Би Ем Комерс ЕООД

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.