Контакти


началопортфолио > Строителство и узаконяване Адибилд и Монтесито


Строителство и узаконяване Адибилд и Монтесито


Фирма Адибилд ЕООД е основана през 2004 г., с основна дейност - реализацията на инвестиционни проекти в областта на строителството на недвижими имоти, реставрации, довършителни дейности и ремонти на жилищни и административни сгради, еднофамилни къщи, офиси и др.

Консултантско-брокерска къща Монтесито ЕООД предлага правно обслужване и изготвяне на писмени становища, проверка на документи и проверка на имоти, изготвяне на предварителни договори и проекти за нотариални актове и др.

Ние обединихме услугите на двете фирми в един сайт - Адимонт.

Строителство и узаконяване Адибилд и Монтесито

Клиент:
Адибилд ЕООД и Монтесито ЕООД

Година на завършване:
2010

Етикети:
Строителство, Уеб дизайн, Услуги
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.