Контакти


началопортфолио > Автомобилен сервиз Автостарт 1


Автомобилен сервиз Автостарт 1


Автосервиз Автостарт отваря врати през 2001г., като с времето се модернизира в модерен комплекс, предлагащ европейско обслужване на нормални цени. В него може да се възползвате от всички видове автомонтьорски услуги, годишни технически прегледи. Ремонти по ходовата част, Годишен Технически Преглед, компютърна диагностика, ремонти на двигателя, реглаж преден и заден мост, монтаж на гуми, ремонти по електрическата инсталация, ремонт на стартери и алтернатори, смяна на консумативи, смяна на масла, филтри и др.

Това е един от първите ни завършени проекти през 2008 г.

Автомобилен сервиз Автостарт 1

Клиент:
Авто Старт 1 ООД

URL:
www.avtostart1.com

Година на завършване:
2008

Етикети:
Автомобили, Уеб дизайн, Услуги
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.