Контакти


началопортфолио > Мивки, мебели и врати Хард България


Мивки, мебели и врати Хард България


Хард - България ООД е дъщерна на гръцката фирма HARCO - производител на мивки за кухня от силикогранит. Фирмата е с 20 годишна история и клиенти в десетки страни в Европа.

До 2007 г. основната дейност на Хард-България е търговия с мебелен обков, аксесоари за кухня и мивки HARCO, на които е и официален вносител.

Същата година дружеството открива свой цех в България. В него се произвеждат мебели за баня с търговското наименование LATRINALIA. Мебелите се изработват от висококачествени материали, внос от Гърция. 90% от продукцията се изнася в Гърция и останалите ни съседни страни.

За изработката на сайта си Хард България се довери на Уеб Старт.

Мивки, мебели и врати Хард България

Клиент:
Хард България ООД

Година на завършване:
2009

Етикети:
Обзавеждане и интериор, Уеб дизайн
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.