Контакти


началопортфолио > Медицински център 16 София


Медицински център 16 София


„Медицински център XVI – София” е общинско дружество и обслужва над 25 000 души население от район „Красно село” на град София, както и пациенти от други райони на столицата и страната.

Вече 10 години центърът предлага доболнична медицинска помощ в 14 различни области на медицината. Нашите специалисти са с дългогодишен опит и утвърдена практика и работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания. Използват се традиционни и алтернативни методи на лечение, сред които най-застъпена е хомеопатията. Стремежът ни е да предоставяме медицински услуги с отлично качество, като приоритет е индивидуалното отношение към всеки, обърнал се за помощ към нас пациент.


Медицински център 16 София

Клиент:
Медицински център XVI – София

Година на завършване:
2010

Етикети:
Медицина и здравеопазване, Уеб дизайн
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.