Контакти


началопортфолио > Американски модулни къщи от AMC


Американски модулни къщи от AMC


AMC е компания, специализирана в производството и сглобяването на модулни фамилни къщи. Предложенията включват еднофамилни и многофамилни къщи, построени по американска технология, с доказан ефект по отношение на качество, възвръщаемост на инвестицията и екологична ефективност.

Стартиращият бизнес се нуждаеше от цялостен проект за онлайн идентичност и маркетинг.

Ние анализирахме предлаганите продукти и услуги, както и възможностите за онлайн маркетинг.

Помогнахме с избора на домейн - в този случай свободното трибуквено име www.amc.bg беше решаващо за цялостната маркетингова стратегия, както и за името на фирмата. Това прави адресът на сайта лесен за запомняне и брандиране.

След това се заехме с уеб дизайн - сайтът на фирмата беше разработен съобразно изискванията на клиента и в съответствие със съвременните тенденции в уеб дизайна. Водещи при изработката бяха лесната навигация, акцент върху качеството и новата за България технология, както и изграждане на професионален имидж за фирмата.

Маркетинг - Google оптимизация и управление на платени маркетингови кампании в Google.


Американски модулни къщи от AMC

Клиент:
Афордабъл Модулар Констръкшън ООД

URL:
www.amc.bg

Година на завършване:
2009

Етикети:
Строителство, Уеб дизайн




Препоръка от клиента


Благодарен съм, че имахме възможността да разговаряме с някой, който имаше желанието да отдели време и да разбере от какво наистина имаше нужда нашата фирма. Интернет страницата, която Уеб Старт разработи за нас, надмина очакванията ни. Освен това, получихме и много ценни съвети за цялостната маркетинг стратегия на фирмата. Партньорството с Уеб Старт бих препоръчал на всеки, който желае да постигне успех!

Иван Стоянов
Управител - Афордабъл Модулар Констръкшън ООД

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.