Контакти


началопортфолио > Декоративни бои и мазилки Ойкос и Сан Марко


Декоративни бои и мазилки Ойкос и Сан Марко


НИКОН 2007 работи в областта на декоративните мазилки от 1990 г. На разположение на клиентите е квалифициран и опитен персонал, който с готовност помага при избор на цветове и материали и е в състояние да задоволи всяко желание и предпочитание.

Услугите на фирмата включват професионални консултации при избора на материали (бои, мазилки, декорации и др.), както и техническа помощ при изработване на мазилките и работа със материалите. Предлага се пълен спектър от бояджийски услуги, включително и оцветяване на място на интериорни и фасадни бои, мазилки и декороции.

Специалиститге от Никон 2007 се довериха на Уеб Старт ООД за дизайн, изработка, актуализация и поддръжка на сайта си. Към него беше добавен и продуктов каталог.

Декоративни бои и мазилки Ойкос и Сан Марко

Клиент:
Никон 2007 ООД

URL:
www.nikon2007.com

Година на завършване:
2008

Етикети:
Обзавеждане и интериор, Строителство, Уеб дизайн, Уеб програмиране, Услуги
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.