Контакти
COLOR HOME


Мисията на COLOR HOME е да предлага първокласни продукти с безспорни предимства и качество без конкуренция – това са бои, лакове, грундове, инструменти и други продукти със световноизвестните марки Левис (LEVIS), Сикенс (SIKKENS), Триметал (TRIMETAL), Дулукс (DULUX) и Проколор (PROCOLOR) на концерна AKZO NOBEL. Над 15 години на пазара фирмата е предпочитан партньор на строителната индустрия в България, а на предлаганите от нея продукти са се доверили най-модерните и луксозни хотели в София и страната, болници, курортни и търговски комплексии. Техният избор е доказателство за високото качество на продуктите предлагани от нас.

COLOR HOME

Етикети:
SEO оптимизация, Обзавеждане и интериор, Онлайн магазин, Строителство, Уеб дизайн, Уеб програмиране, Услуги
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.