Контакти


началопортфолио > Танушев - аксесоари от масивен месинг


Танушев - аксесоари от масивен месинг


Започнахме във вече далечната 1992г. с производство на различни по вид метални изделия. С течение на времето акцентът в нашата дейност беше поставен върху производството на подови сифони и аксесоари за баня от масивен полиран месинг. За последните 15 години успяхме да се наложим като една от водещите фирми в този бранш, благодарение най-вече на натрупания опит и партньорството с доказали се във времето компании. И все пак това нямаше да бъде възможно без доверието, което получаваме от Вас - нашите клиенти. Именно Вие давате най-вярната оценка за нашите продукти и помагате за нашето развитие.

Танушев - аксесоари от масивен месинг

URL:
tanoushev.bg

Година на завършване:
2013

Етикети:
Търговия, Уеб дизайн, Уеб програмиране
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.