Контакти


началопортфолио > Докс Студио


Докс Студио


„НЯКОИ НЕЩА НЕ ЗАПОЧВАТ ОТ ДНЕС”
"Докс студио", е Дружество с ограничена отговорност основано през месец юни 1994 година в град София.Още тогава е ясна идеята която събира Учредителите - да се работи по изграждане на Фирма със собствено лице и собствен стил, специализирана изключително в разработка на модели, производство и продажби на мъжки облекла с класически силует, предназначени за активни делови мъже, за които изисканият външен вид е задължителен.
Следват години на упорит труд и утвърждаване на фирменото лого "ДОКС" като марка синоним на оптимално добро съотношение между цена и качесво. 
„НЯКОИ НЕЩА НЕ ЗАПОЧВАТ ОТ ДНЕС”
"Докс студио", е Дружество с ограничена отговорност основано през месец юни 1994 година в град София.Още тогава е ясна идеята която събира Учредителите - да се работи по изграждане на Фирма със собствено лице и собствен стил, специализирана изключително в разработка на модели, производство и продажби на мъжки облекла с класически силует, предназначени за активни делови мъже, за които изисканият външен вид е задължителен.Следват години на упорит труд и утвърждаване на фирменото лого "ДОКС" като марка синоним на оптимално добро съотношение между цена и качесво.

Докс Студио

URL:
doks-studio.eu/

Година на завършване:
2013

Етикети:
Търговия, Уеб дизайн, Уеб програмиране
Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk

Изработка на сайт и уеб дизайн от Уеб Старт ООД ©2008-2011.

Уеб дизайн портфолио. Всеки уеб проект, който ние осъществяваме решава определени задачи и постига предначертаните цели. Уеб Старт предлага решение на всичките ви проблеми свързани с изработката, поддръжката, оптимизацията и маркетинга на фирмения ви сайт.
Нашето портфолио от услуги включва всичко необходимо на бизнеса онлайн - уеб консултинг, Google оптимизация, уеб дизайн и изработка на сайт, уеб базирани решения, уеб хостинг, лого дизайн, интернет маркетинг, бази от данни и приложения, изработка на динамични флаш банери и др.