Свържете се с Уеб СтартGoogle oптимизация (SEO) - Оптимизация на сайт


Какво е оптимизация на сайт (SEO оптимизация, Google оптимизация)?


Оптимизация на сайт е процесът при който се цели сайтът да се появява колкото се може по-нагоре в търсачките при търсене на определени ключови думи. Уеб Старт предлага SEO услуги (Search Engine Optimization, също така познати като оптимизация на сайт, Google оптимизация) както на старите си, така и на нови клиенти.

Все повече потребители търсят стоки и услуги онлайн. Поради тази причина е много важно да сме сигурни, че сайтът Ви се появява на първите места в търсачките.

Какво правим ние?


1. SEO анализ на пазара и конкуренцията и подбор на ключови думи
Анализираме ключовите думи. Проверяваме конкурентите Ви. Разглеждаме текущите резултати. Проверяваме обема на търсене. Дефинираме ключовите думи, за които SEO оптимизацията ще е най-ефективна.

2. Изготвяме детайлен SEO репорт и план за промени
На база на SEO анализа, който сме направили, подготвяме детайлен репорт с конкретни препоръки за подобряване на трафика към сайта Ви.

3. On-page SEO част 1 - променяме кода на сайта
Променяме "Title", "Meta Tag" и други елементи в кода на сайта. Ако се налага променяме и структурата на сайта, като оптимизираме и навигацията.

4. On-page SEO част 2 - модифицираме съдържанието на сайта
Променяме текста на сайта, така че избраните ключови думи да присъстват по-често. Ако е необходимо добавяме съдържание, където такова липсва.

5. Offpage SEO Добавяне в портали, търсачки
Изграждаме връзки към сайта. Публикуваме го в социалните мрежи, форуми, блогове и т.н.

6. Анализ на статистиката
Събираме статистическа информация за посетителите на сайта, анализираме кои източници са най-перспективни и нанасяме леки модификации по кода на сайта. Продължаваме изграждането на връзките към сайта в Интернет.Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.