Свържете се с Уеб СтартЗащо уебстарт?


Защо да избера Уеб Старт?

Пълна гама от онлайн услуги


Не е нужно да контактувате с други фирми. Ние ще направим всичко необходимо, за да имате успешно интернет присъствие. Нашите услуги включват всички аспекти на онлайн рекламата: от заснемнето на продуктите, брандирането, изработката на сайта, онлайн маркетинг и SEO до телемаркетинг по телефона и консултации за увеличаване на продуктивността на продавачите.

Дългосрочно партньорство


Това, което ни различава от другите уеб дизайн фирми, е че ние сключваме договор за дългосрочно обслужване на Вашия сайт. Ние не се стремим да завършим дизайна и да приключим работата си с Вас. Ние се грижим за Вашия сайт и нашата работа продължава и след публикуването на сайта в Интернет.

Професионална етика и персонално отношение


Ние спазваме българското законодателство. Винаги се отнасяме сериозно към работата си и се стремим да проявяваме разбиране и гъвкавост във всяка ситуация. Ставаме приятели с нашите клиенти и говорим на ти, защото така работим най-добре.

Бизнес проучването е част от работата ни


По време на работата си с Вас, ние се запознаваме с Вашия бизнес, за да набележим маркетинговите цели, които сайта трябва да постигне. Ние научаваме всичко за Вашите продукти и услуги. Изучаваме пазара и намираме начин да се преборим с Вашите конкуренти.

SEO - Оптимизация на сайт за търсачките.


Най-красивият сайт на света е безполезен, ако никой не го посещава. Много малко уеб дизайнери си правят труда да постигнат добри резултати в търсачките. Това е грешка. най-лесният и най-ефективен начин да привлечете посетителите на Вашия сайт, е да го направите лесно достъпен за търсачките. Ние използваме различни техники и инструменти, за да сме сигурни, че Вашия сайт ще бъде на челните позиции в търсачките за Вашите ключови думи.

Спазваме Уеб Стандартите


Сайтовете, който проектираме, изграждаме и поддържаме са съобразени с последните тенденции в уеб дизайна и отговарят на уеб стандартите, не само за валиден код, но и за ползваемост.

Не бъдете заложник на "съседа Ваньо, който разбира от компютри"


Няма нищо лошо, ако "съседа Ваньо" Ви помогне да си направите личния си сайт с галерия семейни снимки. Но когато става въпрос за бизнес, не разчитайте на него. При нас често идват клиенти, които са ядосани, защото "Ваньо" ги е оставил да чакат до безкрай или им е направил сайт, който прилича на ученическа творба в час по трудово. Още по-лошо е когато добричкия "Ваньо" е взел парите и е изчезнал. Ние сме специалистите, които могат да оправят тази каша. Ние сме регистрирано дружество с офис и служители, което не може да изчезне. Ние ще бъдем тук за Вас!

Лесно ще познаеш нашите клиенти, защото те са винаги усмихнати! Стани един от тях!


Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.