Свържете се с Уеб СтартУеб процес


Защо уеб старт

Фаза 1 - Слушаме


Точно така - когато Вие обяснявате на своя проджект мениджър, той наистина ще ви слуша. Неговата работа е да разбере в детайли Вашите изисквания, тревоги и предизвикателства. Той ще бъде на разположение и ще събере материалите, които ще са необходими за сайта.

Фаза 2 - Предлагаме


След като сме разбрали от какво имате нужда, и сме събрали необходимите материали, ще Ви бъде предложено решение, което е съобразено с Вашите бизнес цели. Структура на сайта, дизайн и специфични детайли се обсъждат на този етап.

Фаза 3 - Корекции


Базирано на нашето предложение и Вашата обратна връзка ние правим промени по първоначалното предложение. Всяка промяна гарантира, че следващия дизайн е по-добър от предишните варианти. Така след няколко промени и настройки сайтът придобива завършен вид.

Фаза 4 - Финализиране и одобрение


Завършеният сайт е резултат от процес в който участвате Вие и Вашият персонален проджект мениджър от Уеб Старт. Вие давате одобрението, че всичко е изпълнено, както е договорено и съвпада с Вашите бизнес цели.

Фаза 5 - Публикуване на сайта и стартиране на маркетинг кампания.


Когато получим Вашето одобрение ние ще публикуваме сайта в Интернет и ще започнем популяризирането му.

Фаза 6 - Поддръжка, SEO и анализ на резултатите


За да сме сигурни, че Вашият сайт е успешен, ние измерваме резултатите. Сега сайтът е публикуван и ние можем да правим промени по него, за да се уверим, че е икономически изгоден за Вас.

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.