Свържете се с Уеб СтартЗа компанията


Kои сме ние?


Уеб Старт е фирма за уеб дизайн и уеб маркетинг с много таланти, която предлага ВСИЧКО ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС В ИНТЕРНЕТ.

История


Уеб дизайн фирмата е основана през 2008 г. от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на уеб дизайна и интернет маркетинга. Ние създадохме тази фирма, защото вярваме, че българският бизнес заслужава уеб дизайн обслужване и поддръжка на световно ниво.

Успешният ни опит в мултинационални фирми за уеб дизайн и с клиенти от целият свят, ни помогна да организираме екип от мотивирани професионалисти, които да се грижат за всеки уеб проект от стартирането му, до момента, в който той приключи.

Принципи на работа


Във всеки проект ние се стремим да получим положителен баланс при изчисляване на възвращаемостта на инвестицията. Ние знаем, че всеки бизнес се нуждае от много повече от уеб дизайн. Затова сме винаги насреща и изграждаме близки работни отношения с всеки клиент. Да имаш уебсайт не означава нищо, ако никой не го посещава. Затова ние се грижим за Вашия уеб сайт и след завършването на дизайна, като го промотираме в търсачките и Google, поддържаме го и го актуализираме.

Мисия


Уеб дизайн студио Уеб Старт предлага пълен набор от перфектно реализирани услуги, които помагат на всеки клиент, който се е свързал с нас да развива успешно бизнеса си в Интернет. По този начин ние създаваме трайни връзки със своите клиенти и се стремим те да са винаги удовлетворени от постигнатите резултати.

Визия


Визията на компанията е да бъде водещ доставчик на цялостни интернет решения за малкия и среден бизнес.

Контакти   p: 02/ 4 701 701   m: 088 5 939 050   Click2Talk
Уеб Старт в социалните мрежи - Linked In Уеб Старт в социалните мрежи - Twitter Уеб Старт в социалните мрежи - Facebook Уеб Старт в социалните мрежи - Svejo.net

Фирма за уеб дизайн Уеб Старт ООД ©2008-2011.